Højtider

Vi vil altid forsøge, at gøre lidt ekstra ud af højtiderne. Det er hyggeligt, og børnene lærer noget om traditioner.

FASTALAVN:  Vi klæder os ud, slår katten af tønden, spiser fastalavnsboller og andet godt (fra tønden)

PÅSKE:  Vi laver påskepynt, læser påske hisiorier, leder efter gemte påskeæg og holder børne påskefrokost.

HALLOWEEN:  Måske kommer der et sødt halloween spøgelse forbi. Vi læser halloween historier og laver selvfølgelig fine halloween græskar hoveder, som kan lyse i mørket.

JUL:  Vi synger julesange, laver julepynt og julegaver. vi får risengrød og snakker om julen. Hver jul får vi besøg af drillenissen Julius. Julius kommer med børnene hjem på skift. Det er så meningen, at i forældre, skal tage et par billeder af besøget, og fortælle, hvad Julius har lavet af ballade, hjemme hos jer. Dette deles på vores lukkede forældre FB side. Og så snakker vi om besøget, til samling, dagen efter besøget. Bruger man ikke FB, sendes en lille skriftlig besked med barnet. 
Alle børn får en julegave med hjem, inden vi går på jule ferie. Sidste dag inden ferien, holder vi en jule- komsammen. Vi får jule godter og siger god jul til hinanden. Søskende er meget velkomne.

FØDSELSDAGE:  Når et barn har fødselsdag, får vi fødselsdag mad og synger fødselsdagssang. Hvad maden består af, finder vi ud af, fra gang til gang. Det skal selvfølgelig være noget fødselsdagsbarnet er ekstra glad for. Børnene er meget velkomne til at medbringe et eller andet lækkert, på deres fødselsdag. Alle børn får en fødselsdagsgave fra os.