Hvis vi bliver syge

Hvis vi uheldigvis bliver syge, vil i blive kontaktet mellem 5.30 og 6.30. Pt har vi ikke en vikar tilknyttet, der kan træde til ved sygdom. Men vi hjælper hinanden, og har Anja eller Karina åbne pladser under sig, tilbydes de til de forældre, der ikke mulighed for at få barnet passet ved venner eller familie. Der refunderes ikke for sygdomsdage. Kommunen kræver heller ikke dele af tilskuddet refunderet ved sygdom. Ved sygdom mere end 14 dage refunderes lønnen. 

Hvis børnene bliver syge

Vi vil gerne vide, så tidligt som muligt, og helst inden kl 7, hvis børnene bliver syge, og derfor ikke kommer. Barnet skal kunne følge med i aktiviteter indenfor og udenfor. Det må ikke møde med smitsomme sygdomme eller have feber.  

Almindelige smitsomme sygdomme er:Opkast/diarre  -  barnet modtages, når det har almimdelig afføring og ikke kastet op i 24 timer


Børnesår  -  kan modtages, når barnet er behandlet omhyggeligt.


Børneorm  -  modtages 24 timer efter første behandling.


Skoldkopper  -  kan modtages, når blærer er indtørret, og barnet ikke længere smitter. Efter udbrud smitter barnet i ca 5 dage.


Øjenbetændelse  -  kan modtages, når der ikke længere er udflåd, eller man har snakket med en læge. Ved svær øjenbetændelse, skal barnet ha´ været i behandling med antibiotika i 2 dage.

Feber  -  Ved feber forståes temperatur over 38 grader. Barnet skal være feberfri i 24 timer inden det igen kan møde.